پشتیبانی

پرسشنامه ارزیابی عملکرد پلیس در ایجاد احساس امنیت در مسیرهای کوهنوردی

مرکز خرید پروژه،پایان نامه،تحقیقات

ارتباط از طریق یاهو مسنجر
مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

فروشگاه ایران کد

KING - 1

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

KING - 1

پرسشنامه ارزیابی عملکرد پلیس در ایجاد احساس امنیت در مسیرهای کوهنوردی
بازديد : 823

پرسشنامه ارزیابی عملکرد پلیس در ایجاد احساس امنیت در مسیرهای کوهنوردی

هدف از این پرسشنامه ارزیابی عملکرد پلیس در ایجاد احساس امنیت کوه پیمایان شمال شهر تهران می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 7
حجم 36 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی علوم اجتماعی


توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم اجتماعی

پرسشنامه ارزیابی عملکرد پلیس در ایجاد احساس امنیت در مسیرهای کوهنوردی

هدف از این پژوهش ارزیابی عملکرد پلیس در ایجاد احساس امنیت کوه پیمایان شمال شهر تهران بصورت کامل و جامع و با منابع جدید می باشد
چکیده : 
احساس امنیت یکی از ابعاد اساسی مفهوم امنیت درمعنای کلی آن است. وجود امنیت در فضاهای مختلف اجتماعی مانند مسیرهای کوه پیمایی یکی از شرایط ضروری حضور مردم در این مکان‌هاست. نیروی انتظامی متعهد به فراهم کردن شرایط لازم برای حضور مردم در این مکان‌هاست و تلاش دارد تا با کاستن از عوامل ایجاد ناامنی، رضایت خاطر شهروندان را فراهم نماید.

این پژوهش، به ارزیابی عملکرد پلیس در افزایش احساس امنیت کوه‌پیمایان شمال شهر تهران درسال 1392 پرداخته است. این تحقیق با روش پیمایشی و با کمک ابزار پرسشنامه اجرا شد. تعداد نمونة 384 نفر از مراجعان به پنج مسیر مهم‌ترکوه‌پیمایی شمال تهران (داراباد، دربند، درکه، توچال و جمشیدیه) مشخص و در یک روز خاص از درون هر مسیر 77 نفر به روش طبقه‌ای انتخاب شدند و پرسشنامه تکمیل گردید. پس از جمع‌بندی داده‌های خام، از روش‌های آمار توصیفی برای بررسی ویژگی‌های جامعه آماری و روش‌های استنباطی برای تحلیل فرضیة‌ها استفاده گردید. نتایج تحقیق نشان داد که بین اقدام‌های پلیس در سطح کوهستان و میزان احساس امنیت کوه‌پیمایان، میزان حضور کوه‌پیمایان در سطح کوهستان و میزان کاهش حضور مجرمان در سطح کوهستان، ارتباط معناداری وجود دارد.

گویه ها

خیلی زیاد

زیاد

کم

خیلی کم

اصلاً

 

 

تعداد سوالات:15

تعداد گویه ها: 48

روش  گردآوری اطلاعات      
پرسشنامه –  مصاحبه
برای گردآوری داده ها و اطلاعات مورد نیاز بمنظور تجزیه وتحلیل، از روش میدانی(پرسشنامه) استفاده شده است. سایراطلاعات در زمینه ادبیات موضوع، تعیین چارچوب وشاخص ها از مطالعات کتابخانه ای، مقالات وجستجو در اینترنت جمع آوری گردید.

پرسشنامه یکی از متداول ترین ابزار جمع آوری اطلاعات در تحقیقات پیمایشی است. پرسشنامه عبارت از مجموعه ای از پرسش های هدف دار که سوالات پرسشنامه به صورت بسته یا گزینه های مشخص ویا به صورت باز وتشریحی مطرح می شوند و یا ترکیبی از این  دو انتخاب می شود ، که با بهره گیری از مقیاسهای گوناگون ،نظر، دیدگاه وبینش فرد پاسخگو را مورد سنجش قرار می دهد.
در تحقیقات پیمایشی علاوه بر توصیف، به تبیین پدیده ها نیز پرداخته می شود، به این صورت که فرضیه هایی ساخته شده و سپس به آزمون کشیده می شوند. دواس نیز مشخصه پیمایش را شامل مجموعه ساختمند یا منطقی از داده ها می داند که آن را ماتریس متغیر بر حسب داده های موردی می نامد(دواس ، 1381ص14).

ابزار گردآوری و سنجش اطلاعات
ابزارگردآوری اطلاعات، پرسشنامه استاندارد بوده و برای تدوین پرسشنامه مورد نیاز ، دو 2  بخش تعریف شده است :
1- نامه همراه : در اين قسمت ، هدف از گردآوري داده‌ها به وسيلة پرسشنامه و ضرورت همکاري پاسخ دهنده در عرضة داده‌هاي مورد نياز ، بيان شده است . بدین منظور به ارزش داده‌هاي حاصل از پرسشنامه تأکيد گرديده تا پاسخ دهنده به طور مناسب پاسخ سوالها را عرضه کند.

2- سوال‌های (گويه‌های ) پرسشنامه، اين بخش از پرسشنامه شامل 2 قسمت است : 
الف) سوالات عمومي : در سوالات عمومي سعي شده است که اطلاعات کلي و جمعيت شناختي دررابطه با پاسخ دهندگان جمع‌آوري گردد. دررابطه با (جنسیت،سن، وضعیت تاهل، سطح تحصیلات و... ) مي باشد. 
ب) سوالات تخصصي :در طراحي اين قسمت سعي گرديده است که پرسشنامه تا حد ممکن کوتاه و به آساني قابل فهم باشد. 

3-4  قلمرو مکانی و زمانی تحقیق
     قلمرو مکاني اين تحقیق مسیرهای کوه پیمایی اصلی و مهم واقع در حاشیه شمالی شهر تهران مي‌باشد و قلمرو زمانی  اين پژوهش سال 1392 مي‌باشد.

3-5 جامعه آماري تحقیق
   تحقيق علمي با هدف شناخت يك پديده در يك جامعه آماري انجام مي شود به همين دليل موضوع تحقيق ممكن است متوجه صفات، ويژگي ها، كاركرد ها و متغير هاي آن باشد يا اينكه رابطه بين متغيرها صفات كنش و واكنش و عوامل تأثيرگذار در جامعه را مورد مطالعه قرار دهد.

به عبارت ديگر جامعه آماري عبارت است از كليه عناصر و افرادي كه در يك مقياس جغرافيايي مشخص داراي يك يا چند صفت مشترك باشند.
آذر و مؤمني جامعه آماري را اينگونه تعريف نموده اند:« تعدادي از عناصر مطلوب مورد نظر كه حداقل داراي يك صفت مشخصه باشند » در ادامه در تعريف صفت مشخصه آورده اند: «صفت مشخصه صفتي است كه بين همه عناصر آماري مشترك بوده و متمايز كننده جامعه آماري از ساير جوامع باشد. » (مومني ، 1383، ج 1ص 5 ).      
جامعه آماری تحقیق حاضر را افرادی تشکیل می دهند که به مسیرهای کوه پیمایی شمال تهران مراجعه می کنند. در حال حاضر پلیس در 8 محور( دربند ، درکه،دارآباد ،توچال،آبشار،پرواز،جمشیدیه وکوهسار ) شمال تهران حضور دارد.

3-6 روش نمونه گیری و تعیین حجم نمونه
از آنجایی که در این تحقیق امکان لیست کردن اسامی جامعه آماری وجود نداشت و تعداد افراد مراجعه کننده به مسیرهای کوه پیمایی به صورت دقیق مشخص نبود، حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان 384 نفر بر آورد شد. بنابراین بر اساس اهمیت از بین 8 محور و مسیرهای کوهستانی 5 محور حساس و مهم تر(دارآباد، درکه، دربند، توچال و جمشیدیه )  انتخاب گردیده و در یک روز خاص از درون هر مسیر77 نفر به روش طبقه ای انتخاب و پرسشنامه تکمیل گردید.

3-7  روایی ابزار سنجش
منظور از روایی این است که ((مقیاس)) و محتوای ابزار یا سوالات مندرج در ابزار دقیقا،متغیرها و موضوع مورد مطالعه را بسنجد، یعنی این که هم داده های گردآوری شده از طریق ابزار مازاد بر نیاز تحقیق نباشد و هم این که بخشی از داده های مورد نیاز در رابطه با سنجش متغیرها در محتوای ابزار حذف نشده باشد یا به عبارت دیگر، عین واقعیت را به خوبی نشان دهد.(حافظ نیا ،1386: ص155) در این تحقیق با استفاده از تکنیک مصاحبه حضوری با اساتید ، خبرگان و فرماندهان انتظامی ضمن تشریح وضعیت کوهستان  نسبت به اصلاح سوالات  پرسش نامه اولیه شامل 39 سوال بر مبنای سوال های تحقیق و رابطه مولفه ها و شاخص های متغیر های تحقیق و تعیین مقیاس مناسب (طیف لیکرت) اقدام شده سپس نظر خبرگان جمع آوری، که درضمائم موجود است.

3-8 پایایی ابزار سنجش
پایایی ابزار که از آن به اعتبار، دقت و اعتمادپذیری نیز تعبیر می شود، عبارت است از اینکه اگر یک وسیله اندازه گیری که برای سنجش متغیر و صفتی ساخته شده، در شرایط مشابه، در زمان یا مکان دیگر،مورد استفاده قرار گیرد و نتایج مشابهی از آن حاصل شود. به عبارت دیگر، ابزار پایا یا معتبر، ابزاری است که از خاصیت تکرارپذیری و سنجش نتایج یکسان برخوردارند (همان،1386ص156).
        پایایی و اعتبار پرسش نامه این تحقیق با محاسبه آلفاکرونباخ، مورد سنجش قرار گرفته است. مقدار ضریب آلفای کرونباخ ان 792/0 به دست آمد که نشان دهنده وجود پایایی بالایی برای پرسشنامه می باشد.

 

توضیحات بیشتر و دانلود


صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود




برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







[تبادل لگو با ما]

Friends
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: برگ گراف و ترجمه شده توسط : قالب گراف